Вістарк на ІнтерБудЕкспо - 2014

Цього року впродовж трьох днів, з 26-29 березня, у Києві, пройшла найавторитетніша та значуща будівельна подія на всій території України – виставка ІнтербудЕкспо. З року в рік на ціей виставці представляють новинки на ринку будівельних матеріалів, тим самим вона підтверджує свій статус лідера в сфері будівельних інновацій.

Компанія Вістарк не залишилася осторонь та за традицією взяла участь у цьому весняному форумі будівельних матеріалів ІнтерБудЕкспо. На стенді нашої компанії були представлені знамениті ексклюзивні цегляні бренди Hagemeister, Nelissen, Petersen Tegl. Так само на виставці нами був представлений ексклюзивна цегла, сформований вручну, торгової марки Kolumba, виробництва датської компанії Petersen Tegl. Кожен бажаючий мав можливість ознайомитися з нашою продукцією та задати питання.

Наш стенд відвідало безліч інвесторів та архітекторів, яких зацікавила представлена ??нами продукція. Вони відзначили її високу якість. Відвідувачі стенду нашої компанії дізналися не лише про нову продукцію, а й про найсучасніші тренди, які застосовують зараз в оздобленні фасадів, використовуючи клінкерну цеглу.

Ми в свою чергу дякуємо усім гостям, хто виявив інтерес до представленої на нашому стенді продукції.

Наша компанія завжди відкрита для інноваційних рішень в області цегли.